חוגגים עצמאות 75 בחיפה

| עודכן: פברואר 16, 2023

חוגגים עצמאות בחיפה צילום ארכיון: דוברות עיריית חיפה

אגם בוחבוט, ברי סחרוף, נרקיס, אושר כהן, הפרוייקט של רביבו ובניה ברבי יהיו בין האמנים שיגיעו השנה לחגוג את יום העצמאות בחיפה

אירועי יום העצמאות ה-75 למדינת ישראל יצויינו בחיפה בחגיגות עצמאות, שיתקיימו בבמות שמחה ברחבי העיר.

צילום ארכיון: דוברות עיריית חיפה

רשימת האומנים, שיופיעו השנה בחיפה, כוללת את: אגם בוחבוט, שתופיע ב"גן האם" ובקריית-חיים, "הפרוייקט של רביבו" שיופיעו בגן אופירה נבון בשפרינצק, נרקיס, אביהו פנחסוב ואושר כהן, שיופיעו בזה אחר זה בקריית-חיים וברי סחרוף, נורוז, אדיר גץ, בניה ברבי ונונו, שיופיעו בעיר התחתית.

בדומה לשנים האחרונות, גם השנה יושם דגש על שילובם של הרכבים ואמנים חיפאיים, אשר יופיעו בכל אחת מבמות השמחה בעיר לצד האמנים המוכרים.

הילדים יוכלו ליהנות השנה מהופעה של "חיפזון וזהירון" ב"גן האם", מהופעה משותפת של "סוזי סופרייז" והילה הררי בקריית-חיים ומההצגה "אופק קסם של ילד" בגן אפירה נבון.

ראש עיריית חיפה, עינת קליש רותם: "לאור הצלחת אירועי חגיגות העצמאות בשנים האחרונות, גם השנה תשים העירייה דגש על שיבוץ אמנים מגוונים בשכונות העיר, לכלל האוכלוסייה. לצד זאת, נמשיך גם השנה לשלב אומנים מקומיים חיפאיים, שיופיעו בכל אחת מבמות השמחה בעיר, לצד האמנים המוכרים".

בניה ברבי צילום ארכיון: דוברות עיריית חיפה

נושאים קשורים: חיפה, עיריית חיפה, יום העצמאות


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *