הצד האחר-המתנדב הערבי מחיפה שמסייע באבו כביר
עובד ערבי מוסלמי מהמרכז הרפואי בני ציון בחיפה, מסייע בהתנדבות מלאה במלאכת זיהוי הגופות הרבות של הנרצחים במכון לרפואה משפטית באבו כביר.
מערכת כרמליסט | עודכן: אוקטובר 31, 2023

עבד אלגני עבדאללה, ערב מוסלמי תושב חיפה, המשמש כאחראי חדר נפטרים וטכנאי נתיחות לאחר המוות (עוזר פרוסקטור) בנוסף לעבודתו כאלונקאי במחלקת השינוע, פנה מייד לאחר הטבח הנורא בעוטף ישראל למכון לרפואה משפטית באבו כביר, והציע את עזרתו והחל מה-8 באוקטובר, הוא מסייע בהתנדבות מלאה, במלאכה הקשה של זיהוי הנרצחים הרבים אשר הובאו למכון.
עבד אלגני עבדאללה, המכונה עבודי בפי חבריו לעבודה במרכז הרפואי בני ציון אמר: "כשהתחילה המלחמה והבנתי את גודל האסון שפקד אותנו, את אזרחי מדינת ישראל, הרגשתי את הצורך לבוא לעזור ולתרום מניסיוני ולהיות חלק מהמאמץ של החברה הישראלית בימים אלו."
מנכ"ל המרכז הרפואי בני ציון ד"ר אוהד הוכמן : "עבודי ראוי להערכה על התנדבותו לסייע במלאה הקשה. אנחנו גאים בו".
נושאים קשורים: בני ציון, חרבות ברזל