צפו
שווארמה נסגרת, גריל כבה: מפקד מחוז חוף חתם על שני צווי סגירה בחיפה
שב"חים נתפסו בעסק שווארמה בעיר התחתית ובמסעדת בשרים ביציאה מהעיר
מערכת כרמליסט | עודכן: פברואר 18, 2026
ניצב יחיאל בוהדנה הורה על סגירה מנהלית מיידית
השוהים הבלתי חוקיים והמעסיקים נעצרו לחקירה בתחנת חיפה
המשטרה מדגישה אכיפה נחושה למען ביטחון הציבור
הריח של בשר על האש עוד עמד באוויר בעיר התחתית, ושלט הניאון בכניסה לחיפה עוד הבהב, כשהאכיפה הגיעה עד הדלפק. שוטרי תחנת חיפה, במסגרת פעילות ממוקדת נגד העסקה והלנה של שוהים בלתי חוקיים, ביצעו בקרות יזומות בבתי עסק ברחבי הגזרה – והפעילות הניבה תוצאה ברורה.
במהלך הבדיקות נתפסו מועסקים שב"חים, תושבי יהודה ושומרון, בעסק שווארמה מוכר בעיר התחתית ובמסעדת בשרים הממוקמת ביציאה מחיפה. השוהים הבלתי חוקיים והמעסיקים נעצרו לחקירה בתחנת חיפה, והחקירה מתנהלת.
עם התפתחות הממצאים פעלו שוטרי הרישוי של התחנה ומחוז חוף, ומפקד המחוז, ניצב יחיאל בוהדנה, חתם על שני צווי סגירה מנהליים לבתי העסק. המהלך מבטא קו ברור של אחריות ואכיפה – כזה שמחבר בין סדר ציבורי לביטחון אישי.
בחיפה, עיר של מסעדות, פועלים ומטבחים חיים, האכיפה הזאת מזכירה לבעלי העסקים כי האחריות איננה רק לטעם ולשירות, אלא גם לחוק. משטרת ישראל ממשיכה לפעול באופן יזום ועקבי כדי לשמור על מרקם החיים ועל ביטחון התושבים.
כרמליסט ימשיך לעקוב.