חברת מועצת טירת כרמל אפרת דוד ששון הגישה הצעה לסדר היום לתכנון ובניית גינות יום הולדת: "השקעה קטנה אך עם תמורה גדולה לתושבי העיר"

| עודכן: מאי 8, 2023

צילום: נעה זני

לקראת ישיבת המועצה שתערך החודש, הגישה חברת המועצה והממונה על חינוך בגיל הרך אפרת דוד ששון, הצעה לסדר היום לתכנון והקמת גינות יום הולדת לרווחת ילדות וילדי טירת כרמל.

חברת מועצת טירת כרמל והממונה על חינוך בגיל הרך, אפרת דוד ששון: "בעקבות פניות רבות של תושבים שמבקשים להקים גינות יום הולדת ברחבי טירת כרמל, גיבשתי תכנית המותאמת לצרכים הייחודים של העיר ובכוונתי לעלות אותה לסדר הדיון במועצת העיר כדי לקדם את הקמת הגינות מהר ככל האפשר".

גינת יום ההולדת, תאפשר לכל ילדה וילד, לחגוג ולשמוח, ותאפשר למשפחות רבות בעיר לקיים את חגיגת יום הולדת מבלי לשלם עלויות על המקום באמצעות שריון התאריך המיועד דרך העירייה.

"העול הכלכלי בימים אלה מכביד על המשפחות הצעירות בהפקת ימי הולדת לילדיהם. הזמנת מפעילים, השכרת מקום וכיוצא בזה, עלולים להסתכם בעלויות גבוהות. אסור שהעירייה תסתכל מהצד. אסור שתהיינה משפחות שתוותרנה על החגיגה. מדובר בהשקעה קטנה אך עם תמורה ענקית לתושבי טירת כרמל והגיע הזמן שתושבי העיר יהיו בראש סדר העדיפויות. אומרת דוד ששון ומוסיפה כי הקמת גינות יום ההולדת היא חלק מתכנית העבודה הכללית והמקיפה שלה ושל אלי כהן, המועמד לראשות העיר.

"בכוונתנו לשנות את המדיניות בשירותים שהתושב מקבל ולהקל על ההורים הצעירים ועל המשפחות שמתקשות לעמוד בתשלומים הרבים. גינות ימי ההולדת שביקשנו להקים, תהיינה אבן שואבת למשפחות, מוקד לשמחה, חגיגות והפצת אור עבור כל ילדות וילדי טירת הכרמל, אנו מתכוונים ".

נושאים קשורים: טירת כרמל


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *