ראש העיר חיפה ד"ר עינת קליש רותם: "אנחנו גאים במרכז הרפואי בני ציון"

| עודכן: אפריל 2, 2023

(מימין לשמאל) מנכ"ל עיריית חיפה ניר מריאש, ראש העיר ד"ר עינת קליש רותם, מנכ"ל המרכז הרפואי בני ציון ד"ר אוהד הוכמן, סגן מנכ"ל המרכז הרפואי ד"ר ארז כרמון, עוזרת מנכ"ל המרכז הרפואי קרן כבירי (צילום: ניר קופלר)

ראש העיר ד"ר עינת קליש רותם, השתתפה יחד עם מנכ"ל העירייה ניר מריאש בטקס הרמת כוסית לחג שהתקיים במרכז הרפואי בני ציון ואמרה עוד: "העיר אוהבת אתכם. אתם מביאים הרבה כבוד לעיר. בתקופה מאתגרת זו שבה המדינה מצויה, אתם מביאים תקווה במקצועיות ובסובלנות שלכם"

מנכ"ל המרכז הרפואי בני ציון ד"ר אוהד הוכמן , אמר באירוע: "יש בבני ציון עובדים מכל המגזרים – יהודים, נוצרים, מוסלמים, דרוזים ואנחנו עובדים בדו קיום, כולנו יחד וזה מלמד יותר מכל על הרוח של בני ציון. אנחנו מהווים את המיקרו קוסמוס של העיר חיפה ויש לנו מטרה אחת – להציל חיים ולתת את השירות הרפואי המיטבי".

ד"ר אוהד הוכמן שיבח את עובדי ביה"ח על כך שהדו"ח השנתי של משרד הבריאות קובע כי, "המרכז הרפואי בני ציון הנקי ביותר מזיהומים בארץ! אני מבקש להביע את הערכתי הרבה לכלל עובדי בית החולים על הישג חשוב זה".

בנוסף ברכו יו"ר ועד עובדי המרכז הרפואי דני גלנטר ומנהלת הסיעוד אילנה פטרפרוינד. הנחתה את הטקס, עוזרת מנכ"ל המרכז הרפואי קרן כבירי .

הרמת כוסית לחג במרכז הרפואי בני ציון (צילום: ניר קופלר)

נושאים קשורים: המרכז הרפואי בני ציון


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *