המשטרה עצרה ירי שבוצע לעבר בית מגורים בכפר כאבול

| פורסם: נובמבר 15, 2020


ביום שישי (13/11) בשעות הלילה המאוחרות התקבל דיווח במשטרה אודות ירי שבוצע לעבר בית מגורים בכפר כאבול. תגובה מיומנת ומהירה של השוטרים הביאה למעצרו של צעיר החשוד (23,כאבול) בירי ובתפיסת הנשק, אקדח CZ.והיום במוצאי שבת יתקיים דיון בבית משפט השלום בחיפה בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו. 

לפני מספר ימים בשעות הלילה המאוחרות, במסגרת הסכסוך, בית מגורים לא מאוכלס עלה באש ותגובה מהירה של כוחות משטרה יחד עם לוחמי האש מנעה נזק גדול לבית. 

בחודש האחרון משטרת ישראל פועלת בכפר כאבול בכוחות מתוגברים בשל אירועי אלימות בין שתי משפחות בכפר.
הפעילות כוללת:
▪️חקירות מהירות ומעצרים של חשודים המעורבים בסכסוכים האלימים.
▪️בוצעו חיפושים רבים בחשד להחזקת אמצעי לחימה במהלכן נתפס אקדח מסוג FN ותחמושת רבה.
▪️כוחות משטרה ולוחמי משמר הגבול אשר נמצאים בכפר ומבצעים סיורים רצופים על מנת למנוע הסלמת הסכסוך, אשר עלול להוביל לפגיעות בנפש. 

באירועים האלימים מעורבים משפחות נורמטיביות, אשר חלק מראשיהם משמשים בתפקידים ציבוריים, האירועים האלימים מטילים צל כבד על חיי התושבים ואיכות חייהם ועלולים לגרום פגיעה בנפש וברכוש ובמרקם היחסים ביניהם*

משטרת ישראל רואה בחומרה רבה אירועי אלימות בכלל, בדגש על אירועים בהם מעורבים אישים המשמשים בתפקידים ציבוריים והשוטרים יפעלו בכל האמצעים והמישורים על מנת לאתר את אותם עבריינים אלימים ולמצות עימם את הדין. בד בבד, משטרת ישראל קוראת לתושבים ולהנהגה המקומית לגלות אחריות, להתערב בנעשה ולפעול באופן מיידי להרגעת הרוחות במטרה להשיב את השקט לכפר.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *