גבר בן 66 חולץ במצב בינוני משריפה בדירה בקרית מוצקין
מערכת כרמליסט | עודכן: ינואר 18, 2022

בשעה 05:50 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל, על שריפה בדירה בקומה הרביעית בבניין מגורים בן 18 קומות ברחוב החשמונאים בקרית מוצקין. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח רמב"ם גבר כבן 66 שחולץ ע"י הכבאים מהדירה, במצב בינוני, בהכרה, עם כוויות ברגליים בדרגה ב' ו- ג' ולאחר ששאף עשן
לוחמי האש האש של מחוז חוף בפיקודו של מפקד תחנת חיפה טפסר משנה סויסה יצחק פעלו בשעות הבוקר המוקדמות בשריפה משמעותית בקומה הרביעית מתוך 18 במבנה מגורים גבוה ברחוב חשמונאים שבקרית מוצקין.
במקום צוותים רבים, מנוף גבהים.
לוחמי האש האש של מחוז חוף בפיקודו של מפקד תחנת חיפה טפסר משנה סויסה יצחק פעלו בשעות הבוקר המוקדמות בשריפה משמעותית בקומה הרביעית מתוך 18 במבנה מגורים גבוה ברחוב חשמונאים שבקרית מוצקין.
במקום צוותים רבים, מנוף גבהים.
במוקד 102 של מחוז חוף נותנים לדיירי המבנה בקומות שמעל השריפה הוראות הסתגרות והתנהגות בשעת שריפה במבנה.
יש שליטה באירוע הדיירים בקומות שמעל הסתגרות, ומהקומה הבוערת חולץ ופונה לכוד לטיפול מד"א.
בשעות הבוקר המוקדמות פעלו לוחמי אש מתחנות קריות וחיפה בשריפה בבניין רב קומות בקרית מוצקין.
פעולות מהירות ונכונות של צוותי הכיבוי והישמעות הדיירים להוראות ההסתגרות מנעו אסון כבד.
בממצאים ראשונים עולה כי השריפה נגרמה כתוצאה מכשל חשמלי מאמצעי חימום.
אנו חווים ימים קרים במיוחד ולוחמי האש פועלים במגוון זירות שריפה בעקבות נסיונות חימום, אנו שבים ומזכירים כי יש להשתמש במוצרי חימום בטוחים כמו רדיאטור או מזגן ולהמנע מהשימוש בתנורי ספירלה שכבר גרמו לשריפות שהובילו לפגיעה בנפש.


