ילד בן 3 נהרג מירי בביר אל מכסור, שני חשודים נעצרו
מערכת כרמליסט | עודכן: ינואר 6, 2022

בשעה 12:42 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על ילד מחוסר הכרה בביר אל מכסור. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים במקום טיפול רפואי לפעוט כבן 3 מחוסר הכרה עם פציעה בגופו ופינו אותו במצב קריטי לבית חולים רמב"ם בחיפה.
בהמשך לארוע חשד לרצח של הילד בן ה- 4 בכפר ביר אל מכסור-
כוחות משטרה וחוקרי היחידה המרכזית שהוזנקו למקום לפני זמן קצר עוכבו לחקירה 6 חשודים ובשלב זה 2 (34,35) מתוכם נעצרו והחקירה בעיצומה.
מהמשטרה נמסר: מדובר בארוע מזעזע, של ילד פעוט אשר נפגע מירי של עבריינים שמשתמשים בנשק בכזאת קלות, בלי שום כבוד לחיי אדם. וגורמים טרגדיה כה נוראה.
שוטרי מחוז צפון פועלים יום יום כדי להוציא את הנשקים והעבריינים מהרחובות, ונעשה הכל כדי להגיע ליורים גם במקרה הכואב הזה."
החובשים של מד"א יאפא גדיר ואחמד אבו אלהיגא סיפרו: "במקום הייתה המולה גדולה. הילד שסבל מפציעות חודרות ומדממות בגופו שכב מחוסר הכרה בגן המשחקים כשהוא ללא דופק וללא נשימה. מיד התחלנו בטיפול רפואי ויחד עם הפראמדיקים בניידת טיפול נמרץ פינינו אותו לבית החולים תוך כדי ביצוע פעולות החייאה כשמצבו קריטי."