רוכב אופניים נהרג מפגיעת רכב בעכו
מערכת כרמליסט | עודכן: מרץ 21, 2023

בשעה 15:02 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב אשר, על רוכב אופניים שנפגע מרכב ברחוב חיים משה שפירא בעכו. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים במקום טיפול רפואי ומבצעים פעולות החייאה בגבר כבן 77 במצב אנוש.
בשעות הצהריים התקבל דיווח בדבר תאונת דרכים במעורבות 2 כלי רכב ורוכב אופניים ברחוב חטיבת גולני בעכו.
כתוצאה מהתאונה, רוכב האופניים תושב עכו בן 77 במצב אנוש (עפ"י גורמי רפואה) ובתום ביצוע פעולות החייאה נאלצו לקבוע את מותו.
בוחני התנועה של משטרת ישראל פתחו בחקירת נסיבות התאונה.
חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של רוכב האופניים גבר כבן 77, ומעניקים טיפול רפואי ומפנים למרכז הרפואי לגליל בנהריה, את נהג הרכב במצב קל.
פראמדיק מד"א רועי שבתאי וחובש בכיר במד"א סמיח עבד אל קאדר סיפרו:
"כשהגענו למקום ראינו את רוכב האופניים שוכב על הכביש כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה, ומיד התחלנו בביצוע פעולות החייאה שכללו עיסויים ומתן תרופות אך לצערנו הפציעה שלו הייתה קריטית ובסופן נאלצנו לקבוע את מותו. נהג הרכב שנפצע פונה לבי"ח כשמצבו קל".
נושאים קשורים: עכו, תאונת דרכים
Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.