ראש העיר חיפה קיימה ישיבת עדכון והערכות עם מפקד תחנת משטרת חיפה בעקבות גל הפיגועים שאירעו ברחבי הארץ

| עודכן: אפריל 10, 2022

צילום: ראובן כהן דוברות עיריית חיפה

בפגישה עם מפקד תחנת חיפה, סנ"צ חיים אזרד, השתתפו: ראש העיר, עינת קליש רותם, סגן מ"מ רה"ע, נחשון צוק, סגן ראש מנהל התפעול, יריב פלד, מנהל אגף הביטחון, יאיר זילברמן ומנהל אגף האכיפה העירוני, אילן חודדה.

בפגישה עדכן מפקד התחנה על היערכות המשטרה בעקבות גל הפיגועים וציין, כי המשטרה פועלת בשיתוף כל גורמי הביטחון, תוך מתן דגש על נוכחות מוגברת של שוטרי תחנת חיפה, צוותי יס"מ, סיוע של חיילי צה"ל ותוך שיתוף פעולה הדוק עם כוחות הביטחון והאכיפה של העירייה, אשר כוללים בין היתר את ניידות הפיקוח הכללי, יחידת אופנוענים, וסיורים רגליים.

בפגישה רועננו עיקרי שיתוף הפעולה בין המשטרה לצוותי הביטחון העירוניים בשגרה ובחירום, פרישת הסיורים הסמויים והגלויים, אשר תוגברו בכל רחבי העיר, תוך מתן דגש על מקומות הומי אדם מרכזיים בעיר, אזורי בילוי ומסחר, חופי הרחצה ומוסדות החינוך במהלך הקייטנות ועם החזרה ללימודים.

בסיורים אלה הונחו אנשי הביטחון לעירנות לאנשים ולחפצים חשודים במטרה להגביר את תחושת הביטחון של תושבי חיפה. עוד נמסר בישיבה כי פקחים שהיו ללא נשק ועובדי שטח נוספים של העירייה אשר ברשותם רישיון נשק, החלו לשאת אותו עליהם בקביעות.

הציבור מתבקש לגלות עירונות ולהודיע למוקד 100 של משטרת ישראל על כל אירוע, חפץ או אדם חשוד.

רה״ע, עינת קליש רותם, הדגישה בדבריה, כי העירייה תמשיך לעמוד לרשות המשטרה בכל צורך שיתעורר ולפעול עמה בשיתוף פעולה הדוק, על מנת לתת מענה לכל תרחיש ולהגביר את תחושת הביטחון של התושבים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *