שווארמה סגורה בעיר התחתית: צו סגירה מנהלי בעקבות העסקת שב״חים

| עודכן: ינואר 30, 2026

אילוסטרציה

מפקד מחוז חוף, ניצב יחיאל בוהדנה, חתם על סגירת בית עסק מוכר בחיפה לאחר שנתפסו בו חמישה שוהים בלתי חוקיים ללא אישורים

במסגרת אכיפה ממוקדת של משטרת ישראל נגד עבירות העסקה, הלנה והסעה של שוהים בלתי חוקיים, פעלו שוטרי תחנת חיפה לביצוע בקרות קפדניות בבתי עסק ובאתרי בנייה בגזרת התחנה.

במהלך פעילות בעיר התחתית אותרו בבית עסק מוכר לממכר שווארמה חמישה שוהים בלתי חוקיים, תושבי יהודה ושומרון, אשר הועסקו במקום ללא אישורי כניסה ועבודה בישראל. השב״חים והמעסיק נעצרו לחקירה בתחנת המשטרה.

צילום: דוברות משטרה

בעקבות הממצאים ובהתאם להתפתחות החקירה, חתם מפקד מחוז חוף, יחיאל בוהדנה, על צו סגירה מנהלי לעסק. במשטרה מדגישים כי אכיפה זו נועדה לצמצם סיכונים ביטחוניים ולחזק את המשילות והביטחון במרחב הציבורי.

המשטרה תמשיך בפעילות יזומה ונחושה נגד עבירות העסקת שוהים בלתי חוקיים, כחלק מהמאבק לשמירה על שלום הציבור והסדר בעיר.


תגובה אחת על “שווארמה סגורה בעיר התחתית: צו סגירה מנהלי בעקבות העסקת שב״חים”

  1. דרושים דרושות עורכי דין או מתמחים או טרום מתמחים לעבודה מהבית בתחום הגבייה לקוחות, העבודה היא בהתכתבות עם לקוחות באמצעות צ'אט של אתר, מדובר על עבודה בהתנהלות מול לקוחות האתר אשר חייבים כספים לאתר, עבודה גמישה מאוד, מספר שעות ביום, שכר הולם ביותר למתאימים, לפרטים נוספים ניתן לפנות באימייל allwhatyouneed2024@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *