עד 02:00 : הכרמלית היום תפעל עד 2 בלילה

הכרמלית ממשיכה להרחיב את שעות פעילותה, ובנוסף לכך שתפעל בערב השנה החדשה (31.12.24) עד 3 בלילה, היא תפעל ביום חמישי עד 2:00 בלילה.

| עודכן: דצמבר 26, 2024


יונה יהב, ראש העיר: "העיר חיפה לובשת חג ואור, יש הרבה מבקרים ואירועים – וגם הכרמלית שלנו נערכת בהתאם. מדובר ברכבת הקצרה בעולם ואנחנו מרחיבים את שעות הפעילות בערב השנה החדשה וגם בחמישי בערב – אז צאו לבלות בבטחה בעיר התחתית, במרכז הכרמל, במסדה, אפשר גם לשלב הליכה קצרה למושבה הגרמנית מהתחנה בעיר התחתית ולשוק תלפיות מתחנת העירייה"

יו"ר הכרמלית, יעל שנער: "הדרך להקל על עומסי התנועה היא לעודד שימוש בתחבורה ציבורית. בדירקטוריון הכרמלית שמנו לעצמנו מטרה לעלות את מספר הנוסעים בכרמלית, שהיא כלי תחבורה נפלא עם תדירות נהדרת, אז תשאירו את הרכב בבית ולא צריך לחפש חנייה. אני מבקשת להודות לעובדי הכרמלית החרוצים שעובדים בשעות הלילה המאוחרות, ולחברי הדירקטוריון המסורים".

יש לדעת שהתדירות של הכרמלית מצויינת, כל 12 דקות בדיוק (!) בין 7 בבוקר ל-23 בלילה, וכל 15 דקות בבוקר מוקדם ובלילות כל 15 דקות.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *