הנחיות משטרת ישראל לציבור המטיילים והמבקרים בצפון הארץ במהלך סוף השבוע.

החל מהחתימה על הפסקת האש בצפון הארץ, מגיעים מידי יום אלפי מטיילים לשטחי הצפון במטרה לטייל בשטחים הפתוחים ובמקומות שהיו חלק מרכזי במהלך ימי הלחימה.

| עודכן: דצמבר 6, 2024

קרדיט: משטרת ישראל

  • משטרת ישראל מזכירה לציבור כי שטחים רבים אסורים להגעת מטיילים ואזרחים ללא תיאום מול גופי הבטחון.
  • משטרת ישראל וכוחות צה"ל פעלו במהלך הימים האחרונים לפינוי מאות נפלים בשטחים הפתוחים ובכל זאת חשוב להזכיר כי בשטח צפויים להימצא נפלים רבים. בכל מקרה של זיהוי פריט לא מזוהה, יש להתרחק ולדווח מיד למוקד 100 של משטרת ישראל.
  • במהלך ימי הלחימה נפגעו כבישים רבים, תמרורים ואמצעי בטיחות נוספים שבימים אלה פועלים להשיבם לתקינות מלאה. על הנוהגים בצפון לנהוג במשנה זהירות בדגש לנוהגים בדרכים וכבישים שאינם ראשיים.
  • בימים האחרונים נעצרו לחקירה מספר אזרחים שטיילו בצפון וכחלק מהטיול בחרו להיכנס לתוך שטח מדינת לבנון. אנו מזכירים לציבור כי הכניסה לשטח לבנון אסורה עפ"י חוק והעונש הצפוי לעובר על החוק הינו עד 4 שנות מאסר.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *