ארסנל על גלגלים: נתפס משלוח תחמושת יוצא דופן בדרכו לאיו"ש

סיכול ענק של משלוח תחמושת חריג שיועד על פי החשד לגורמי טרור באיו"ש נתפס בפעילות היחידה המרכזית של מחוז צפון. בפעילות נתפסו מעל ל- 20,000 כדורי תחמושת מסוגים שונים ונעצרו שני חשודים.

| עודכן: נובמבר 24, 2024


בצל ימי מלחמת חרבות ברזל המחוז הצפוני נלחם באופן נחוש בסחר באמצעי הלחימה הבלתי חוקיים וזליגתם לארגוני הפשע ברחוב הערבי ולגורמי טרור בשטחי יהודה ושומרון.

כחלק מהערכות המבצעית לסיכול זליגת אמצעי הלחימה, נערכו בלשי ולוחמי היחידה המרכזית של מחוז צפון בפעילות ממוקדת, כנגד חוליה כאשר על פי החשד ברשותה נמצא מטען חריג מאוד של אמצעי לחימה.

ביום שישי (22/11/24), סמוך לשעה 14:00 הצליחו הכוחות לאחר הפעלת אמצעים מיוחדים, לאתר את רכבי החשודים בסמוך לצומת מגידו שם ביצעו את מעצרם המהיר.

מעצר שני החשודים, קרדיט – דוברות המשטרה

בחיפוש ברכב נתפסו בתא המטען עשרות ארגזים שהכילו למעלה מ- 20,000 כדורי תחמושת לכלי נשק שונים. שני החשודים (22 ו-35), תושבי מעלי עירון, נעצרו להמשך חקירתם ביחידה המרכזית של המחוז הצפוני ובהתאם לבקשת המשטרה מעצרם הוארך בבית המשפט השלום בנצרת עד לתאריך 28/11/24.

תפיסת ענק זו ששוויה מאות אלפי שקלים היא הצלחה נוספת של משטרת מחוז צפון באיתור מקורות אמצעי הלחימה הבלתי חוקיים, תוך חיסול נתבי הברחה והסחר בהם.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *