הפועל חיפה ניצחה בטורקיה את גזיאנטפ ועלתה למאזן 1:3 בשלב הבתים של היורופקאפ
מערכת כרמליסט | עודכן: נובמבר 21, 2022

הפועל חיפה בהישג ענק מנצחת בטורקיה את גזיאנטפ 69:79 וכעת אנחנו במאזן של שלושה ניצחונות והפסד אחד ועם צעד וחצי לשלב הבא.
מהשנייה הראשונה על הפרקט השחקנים בשחור שמו את העייפות בצד והבהירו שיש מטרה אחת – לנצח!
אנתוני היקי המשיך ביכולת המצויינת, כשוויל ריימן עוזר עם דאבל דאבל של 11 נק׳ ו-10 ריבאונדים. אבל את השינוי הגדול הביא הקפטן שלנו, אופק אביטל, שאחרי שתי החטאות לשלוש לא ויתר ותפר לפני סיום הרבע השלישי שתי שלשות מטורפות.

מאמן הפועל בי-קיור לייזר חיפה, שרון דרוקר, התייחס בסיום המשחק לניצחון המרשים בטורקיה: ״אני חושב שזה משחק גדול של הקבוצה. הגנה יוצאת מן הכלל למעט הרבע הראשון.
הצוות המסייע שעלה מהספסל היה מדהים ונתן לנו דחיפה ענקית גם מבחינת ניהול המשחק, גם מבחינה הגנתית וגם התקפית.
אני חושב שאנחנו מראים שהכוח שלנו הוא רק כקבוצה. יכול להיות שיהיו שחקנים שיסיימו משחק עם 2 נקודות אבל יעשו פעולות לטובת הקבוצה, ושחקנים אחרים יבלטו ויעשו את הצעד קדימה כדי שהקבוצה תנצח כי זה משהו שחשוב וזה מה שאנחנו מנסים לעשות.
אנחנו צריכים עוד ניצחון כדי להבטיח סופית עלייה לשלב הבא ונעשה את המקסימום בשביל זה".

אנתוני היקי, שסיים עם 20 נק, 7 אס׳ ו-7, אמר בסיום: "צריך לתת לקבוצה הטורקית כבוד, הם באו ושיחקו חזק במגרש שלהם.
אבל אני רוצה לתת קרדיט יותר גדול לקבוצה שלנו. חבריי לקבוצה באו כדי להשיג ניצחון קשה בחוץ.
זה הרגיש טוב ואני שמח שהצלחנו לנצח פה במגרש קשה.
עכשיו אפשר לחזור לשחק בבית מול הקהל שלנו ולעשות את העבודה גם בבית נגד הפועל ירושלים״.
