ארבעת הבנים גרסת מכבי חיפה

| עודכן: מרץ 29, 2021


חודשי האביב מאופיינים בפריחות,מזג אוויר הפכפך ולא יציב ובחג הפסח-החג החשוב ביהדות והראשון מבין שלושת הרגלים. השנה עם בואו של חג החירות, סוגרת גם ליגת העל את העונה הסדירה שלה-רגע לפני שהפלייאוף המכריע יוצא לדרך. אז רגע לפני שכולנו נשב לסעודת ערב החג ולקריאת ההגדה זה הזמן להציג את 4 הבנים גרסת מכבי חיפה.

חכם

מזה עשור,מכבי חיפה לא סיימה את העונה הסדירה במקום הראשון בטבלה. והאחראי העיקרי לכך הוא המאמן ברק בכר. למרות שהקבוצה חווה לא מעט קשיים וחצאי משברים במהלך העונה היא לא נשברה וזה לזכותו של המאמן. בנוסף הקבוצה מציגה לא מעט פעמים חוזק מנטלי כשגם במשחקים לא טובים שלה היא מצליחה ללקט את הנקודות ולהיות חזק חזק במאבק על התואר.

רשע

כשנראה שנגיף הקורונה בישראל בדעיכה מסוימת, אי אפשר שלא לבוא בטענות למספר הנמוך של האוהדים שמאשר משרד הבריאות להכניס לאצטדיונים.
בטח כשרואים שאין שום הגיון בדחיסה של 1500 אוהדים או 5000 במשחק האחרון באצטדיון של 30,000 על פני מספר יציעים מועט (הרי שאם גם ככה יש צפיפות אז אפשר להכניס מספר גדול יותר לאצטדיון).
במשחקים האחרונים בהן הקהל חזר למגרשים היינו יכולים לראות עד כמה רעש רקע אמיתי ולא רק על המסך הוא חשוב ונותן יתרון לקבוצה המארחת.

תם

זה כבר לא מעט שנים שהבעלים הוותיק בליגה משקיע אבל לא רואה את השקעותיו מניבים פירות.
נראה שהשנה אחרי עשור די שחון זה סוף סוף קורה.
זה נכון גם בשנים קודמות יעקב שחר כן ניסה,אך העונה זה נראה אחרת.
היו לא מעט ביקורות על החלטות שקיבל,אבל העונה זה שונה מ2 החלטות שהן לא ממש היו פופולאריות מלכתחילה.
הראשונה להיפרד ממרקו בלבול לאחר שנתיים מוצלחות יחסית ולמנות במקומו את ברק בכר.
והשנייה החתמתו בינואר של הקשר עומר אצילי-החתמה שלוותה בלא מעט ביקורות-לאו דווקא בצד המקצועי,כמו אם בצד המוסרי.
החלטות שאולי בסופו של דבר יעשו את ההבדל בהחזרת הצלחת לכרמל.

זה שאינו יודע לשאול

(או במקרה הזה להחטיא)​

אין ספק שזו העונה של ניקיטה רוקבאיצה.
מלך השערים של הליגה בעונה שעברה עם 22 כיבושים מוביל גם בעונה הנוכחית את טבלת הכובשים עם 17 שערים ב20 הופעות בלבד.
החלוץ האוסטרלי שיחגוג בקיץ 34 חווה בשנתיים האחרונות רנסאס בקריירה שלו שכולל גם חזרה לסגל של נבחרת אוסטרליה.
החלוץ שהיה פצוע וגם עבר את מחלת הקורונה בחודש וחצי האחרונים חוזר לאט לאט לכושר ואין ספק שכדי לזכות באליפות הירוקים יצטרכו את מלך השערים של הליגה חד מתמיד.



תגובה אחת על “ארבעת הבנים גרסת מכבי חיפה”

  1. אני עוקב אחרייך כל מה שאתה כותב יפה נכון וברור. אבל תתיחס גם לעתיד – חושב שנניף את הצלחת? אולי דאבל? איך אתה רורה את הדברים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *