דור המנהיגים הבא כבר כאן: מועצת הנוער של חיפה בחרה הנהגה חדשה

תמר טנדלר שגי נבחרה ליו”ר מועצת הנוער העירונית לשנת תשפ”ז. לצידה נבחר ברק וסרמן לסגן היו”ר, יחד עם הנהגה חדשה שתוביל את פעילות הנוער בעיר בשנה הקרובה

| עודכן: יוני 17, 2026

מצולמים, מימין לשמאל: אסתר שיפמן, מזכל"ית המועצה; איתן פסלב, דובר המועצה; תמר טנדלר- שגי, יו"ר המועצה; ברק וסרמן, סיו"ר המועצה; נגה ליבנה, יושבת ראש הוועדה האתית-משפטית קרדיט צילומים: מועצת הנוער העירונית חיפה

דור העתיד של חיפה התייצב השבוע בחזית ההנהגה העירונית. בבחירות המסורתיות של מועצת הנוער העירונית נבחרה הנהגה חדשה לשנת תשפ”ז, שתוביל את פעילות המועצה ותייצג את בני ובנות הנוער מכל רחבי העיר.

לתפקיד יושבת ראש מועצת הנוער העירונית נבחרה תמר טנדלר שגי, תלמידת כיתה ט’ המסיימת את לימודיה במסלול הדו לשוני “יד ביד” בעירוני א’ וצפויה להמשיך את לימודיה בתיכון רעות לאומנויות. לתפקיד סגן יושב הראש נבחר ברק וסרמן, תלמיד תיכון ליאו בק, שכיהן בשנה החולפת כיושב ראש הוועדה האתית משפטית של המועצה.

לצד השניים נבחרו גם בעלי תפקידים מרכזיים נוספים: איתן פסלב נבחר לדובר המועצה וליושב ראש ועדת הדוברות, נגה ליבנה נבחרה ליו”ר הוועדה האתית משפטית ואסתר שיפמן נבחרה למזכ”לית המועצה.

עם כניסתה לתפקיד אמרה תמר טנדלר שגי כי חברי המועצה פותחים שנה נוספת בצל מציאות ביטחונית מורכבת, אך נחושים להמשיך לייצג את בני הנוער בעיר, לתת מענה לצרכים העולים מהשטח ולהיות רלוונטיים הן בשגרה והן בשעת חירום. לדבריה, חברי המועצה רואים חשיבות רבה בהשמעת קולם של כלל בני הנוער החיפאים ובהובלת עשייה שתשפיע על חיי היום יום שלהם.

ראש עיריית חיפה, יונה יהב, בירך את ההנהגה החדשה וציין כי בני ובנות הנוער של העיר הם דור המנהיגים הבא של חיפה. לדבריו, דווקא בתקופה מאתגרת יש חשיבות רבה למעורבות צעירים בחיים הציבוריים וליכולתם להוביל יוזמות ולהשפיע על סביבתם.

גם ראש מינהל חינוך, תרבות וספורט בעירייה, אילנה טרוק, הדגישה כי מועצת הנוער העירונית מהווה אחת ממסגרות המנהיגות המשמעותיות בעיר ומאפשרת לבני הנוער לקחת חלק פעיל בעיצוב המציאות העירונית ובהובלת יוזמות חברתיות, קהילתיות וחינוכיות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *