קרית אתא ערוכה לשעת חירום

| עודכן: דצמבר 7, 2022

צילום: עיריית קריית אתא

עיריית קרית אתא ערכה תרגיל מל"ח המכין את הרשות לתרחישי חירום במסגרת תרגיל מטה משותף של פיקוד העורף והרשות המקומית. 

צילום: עיריית קריית אתא

במסגרת הפעילות תרגלה העירייה מספר תרחישים  הכוללים את ראשי המכלולים בשיתוף עם פיקוד העורף ומשטרת ישראל. התרחישים כללו  טיפול בנזקי תשתיות מים, ביוב, חשמל, כבישים ותחבורה, פינוי נפגעים וטיפול בחללים ומתן שירותי רווחה וסעד לתושבים. העירייה הציגה את משמעויות הנזקים ואת תוכנית הטיפול המיידית. 

צילום: עיריית קריית אתא

התרגיל הסתיים בהצלחה ונציגי פיקוד העורף שיבחו את העירייה על מוכנותה לשעת חירום ועל ביצוע תרגילי היערכות מעל לממוצע המחויב ע"פ חוק ברשות מקומית. 

מעיריית קרית אתא נמסר:" לנושא מוכנות הרשות המקומית בשעת חירום ישנה השפעה ישירה ומיידית על מצב הביטחון האישי של התושבים. עיריית קרית אתא משקיעה את מירב המשאבים בנושא הביטחון האישי של כל תושב ואנו ערוכים לכל  כנדרש לשעת חירום."

צילום: עיריית קריית אתא

נושאים קשורים: קרית אתא, פיקוד העורף


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *