ממשיכים לעבוד: מכבי "נקסט אורבן" חיפה הודיעה הבוקר על החתמת שני שחקנים

| עודכן: אוגוסט 8, 2022

דשון פרסונס צילום: מכבי נקסט אורבן חיפה

במכבי "נקסט אורבן" חיפה ממשיכים לעבוד בשקט. אחרי ש-11 שחקנים כבר חתמו בקבוצה, היום הודיע המועדון הירוק על הצטרפותם של שני שחקנים נוספים.

דשאן פרסונס (פורוורד, 28, 2.01):

דשאן שיחק בעונה החולפת באליצור נתניה, שם העמיד ממוצעים של 20.1 נקודות, 9.8 ריבאונדים, 5.3 אסיסטים ו-2.6 חטיפות למשחק.

לאחר סיום העונה בליגה הלאומית, חתם בויאטנם שם הוא קולע 24.1 נקודות ומוסיף 16.3 ריבאונדים, 4.9 אסיסטים ו-2.3 חטיפות בממוצע למשחק.

פרסונס הוא בוגר מכללת פורטלנד, בה שיחק שתי עונות. לאחר מכן החל את דרכו באירופה ושיחק בארמניה, פינלנד, רוסיה וסלובקיה, שם גם נבחר ל-MVP של הליגה בעונת 2020/21.

איתן בש (סנטר, 19, 2.00):

איתן בש צילום: מכבי נקסט אורבן חיפה

איתן שיחק בעונה האחרונה גם בקבוצה הבוגרת וגם בקבוצת הנוער של המועדון, בה העמיד ממוצעים של 16 נקודות, 14 ריבאונדים ו-3.8 אסיסטים למשחק. בסיום העונה, נבחר לחמישיית העונה השניה של ליגת העל לנוער.

בנוסף, מכבי נקסט אורבן חיפה מודיעה על מינויו של רון ברקוביץ לתפקיד מנכ״ל מכבי "נקסט אורבן" חיפה. לברקוביץ ניסיון ניהולי עשיר והוא יהיה אחראי על ניהול פעילות הקבוצה.

רון ברקוביץ צילום: מועדון כדורסל מכבי נקסט אורבן חיפה


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *