חוליית פורצים מהמרכז נעצרה בחיפה בפעילות משטרתית נחושה וממוקדת
חקירה סמויה ומבצע מדויק הובילו למעצר חשודים בפריצות לבית שופטת ולכנסייה בגזרת חיפה
מערכת כרמליסט | עודכן: ינואר 19, 2026

פעילות נחושה, שקטה ומתמשכת של שוטרי תחנת חיפה במחוז חוף הובילה בימים האחרונים למעצר חוליית פורצים תושבי המרכז, החשודה בשורת התפרצויות רגישות בעיר. החקירה נפתחה בערב השנה האזרחית, לאחר שהתקבל דיווח על התפרצות לבית מגורים של שופטת בגזרת חיפה – אירוע שחייב תגובה מהירה, מדויקת וחסרת פשרות.
עם קבלת הדיווח החלו השוטרים בפעולות חקירה מגוונות, תוך שילוב אמצעים גלויים וסמויים ובליווי יחידות מודיעין. החקירה, שנוהלה בקפדנות ובדיסקרטיות, אפשרה לחשוף את זהות החשודים ולמפות את דפוסי הפעולה שלהם, מבלי לשבש את המעקב או להתריע מראש.
ביום שישי האחרון הבשילה החקירה לפעולה מבצעית. השוטרים עצרו את חברי החוליה בחיפה, לאחר שלפי החשד פרצו לכנסייה בעיר. ברשות החשודים נתפסו ממצאים הקושרים אותם להתפרצויות נוספות, ובחיפוש ברכבם נמצאו כלי פריצה.
בית המשפט נעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרם של החשודים עד ליום 20 בינואר 2026. במשטרה מדגישים כי המאבק בעבריינות רכוש נמשך בנחישות, מתוך מטרה ברורה להגן על ביטחון הציבור, על מוסדות רגישים ועל תחושת הביטחון של תושבי חיפה והאזור.