צפו בתיעוד
מחוז צפון חוסם את הציר: נעצר חשוד מרכזי בפרשיית "הנסיך"
היחידה המרכזית של מחוז צפון עצרה דמות בכירה נוספת מארגון "6006", כחלק מפרשיית "הנסיך" שמרעידה את עולם הפשע המאורגן בישראל.
מערכת כרמליסט | עודכן: דצמבר 5, 2025
מחוז צפון ממשיך למוטט את מבני הפשיעה המאורגנת בישראל: הבוקר נעצר חשוד מרכזי נוסף בפרשיית "הנסיך" – דמות בכירה בארגון הפשע "6006" של אבו לטיף. זהו פרק נוסף במהלך רחב היקף שמוביל המחוז מאז תחילת השבוע, במסגרתו פשטו כוחות הימ"ר והיחידות המיוחדות על עשרות יעדים הקשורים לארגוני "8008" (חרירי) ו"6006", לצד גורמי פשיעה מאיו"ש.
בלב המבצע עומד "הנסיך" – עד מדינה שפעל במשך יותר משנה בתוך שני ארגוני הפשע, אסף ראיות חותכות ותיעודים פנימיים, ויצר לראשונה אפשרות ממשית לפרק רשתות פשיעה שחצו מחוזות וגבולות. החומר שהעביר הוביל בשעות בוקר מוקדמות למעצרים נרחבים בכל רחבי הארץ, וכעת – למעצר דמות מפתח נוספת, תושב כפר ורדים בן 45.
החשוד הועבר לחקירה ביחידה המרכזית של מחוז צפון, ושם נבדקת מעורבותו בחלק מהתיקים הרגישים ביותר שנאספו במסגרת הפרשייה. בהמשך היום צפויה המשטרה להביאו לבית משפט השלום בנוף הגליל לצורך הארכת מעצר.
במחוז צפון מדגישים כי זהו רק קצה הקרחון. המבצע הנוכחי, מהגדולים שבוצעו בשנים האחרונות, מהווה עדות ברורה ליכולת המקצועית, החדות המודיעינית והנחישות של המשטרה במאבק בפשיעה המאורגנת. פעולה כזו, אומרים שם, היא בדיוק מה שמחזיר את הביטחון לציבור.