צפו בתיעוד

ניפץ שמשות ודלת זכוכית כי "לא כיבדו אותו" – כתב אישום נגד צעיר מדיר אל אסד

אירוע אלים ויוצא דופן בדיר אל אסד הסתיים השבוע בהגשת כתב אישום: צעיר בן 19, תושב הכפר, מואשם כי מתוך תחושת "פגיעה בכבודו" ניפץ שמשות של שלושה רכבים ואת דלת הכניסה לבית קרוב משפחתו – לעיני בעל הבית שצילם את המעשה במכשיר הסלולרי.

| עודכן: אוגוסט 28, 2025


האירוע התרחש ב־16 באוגוסט, אז התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל על ניפוץ כלי רכב וגרימת נזק חמור לבית. שוטרי המחוז הצפוני הגיעו תוך דקות למקום ועצרו את החשוד. מחומר החקירה עלה כי כשבועיים קודם לכן פרץ ויכוח קולני בין הנאשם לקרוב המשפחה, לאחר שהקורבן ביקש ממנו ומחבריו לשמור על השקט ולעזוב את שטח ביתו. הצעיר, שלא קיבל את הדברים, איים כי יפגע בו ובמשפחתו.

ביום המעשה שב הצעיר למקום, קילל ואיים – וכאשר ראה שמצלמים אותו, התפרץ לחצר הבית, אחז בקרש והחל לנפץ את שמשות כלי הרכב ואת דלת הזכוכית בכניסה לבית.

בסיומה של חקירה נחושה הוגש נגדו כתב אישום חמור בבית משפט השלום בעכו, באמצעות שלוחת תביעות גליל צפון, לצד בקשה למעצר עד תום ההליכים.

במשטרה סיכמו: “נמשיך לפעול בכל הכוח כנגד כל פורעי החוק, נשמור על הסדר הציבורי ונמצה את הדין עד תומו – כדי להבטיח את ביטחון התושבים.”



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *