נשר בצרות: סוחר סמים נתפס עם קוקאין בתחתונים – וכתב אישום כבד בדרך

במבצע ממוקד של שוטרי המחוז הצפוני, נעצר תושב נשר בן 32 כשברכבו ובתחתוניו סמים קשים – קוקאין, MDMA ובולי LSD. החקירה חשפה "קו חלוקה" פעיל ברחבי הצפון, תעריפי סחר קבועים, ולקוחות חוזרים. כתב אישום הוגש ובית המשפט דן במעצרו עד תום ההליכים. המשטרה: "נמשיך להכות בנקודות ההפצה, בעיקר מול בני נוער."

| עודכן: אוגוסט 19, 2025

צילום: תיעוד משטרה

הכביש לגליל יודע לספר סיפורים רבים, אבל הפעם הוא עצר סוחר אחד באמצע המסלול. ב־3 באוגוסט, סמוך לחצור הגלילית, שוטרי המחוז הצפוני סימנו לנהג לעצור. תושב נשר, בן 32, ניסה להישאר אדיש – אך ריח החשד כבר היה באוויר. החיפוש ברכבו חשף סמים מסוגים שונים – קוקאין, MDMA, בולי LSD וחומרים נוספים. ואז, במהלך בדיקה על גופו, התגלתה השקית שהסתיר בתוך התחתונים: 9.9 גרם קוקאין, מוכן לשימוש או מכירה.

החקירה שהתפתחה הראתה כי לא מדובר באירוע חד־פעמי: הנאשם ניהל קו חלוקה מסודר בצפון. עם תעריף קבוע – גרם קוקאין ב־600 שקלים, שניים ב־1000 – הוא הצליח להקים לעצמו "מערך לקוחות" יציב, שעבורו הסיכון הפך לשגרה. המשטרה התחקתה אחריהם, אספה עדויות והציגה לבית המשפט תמונה של סחר עקבי ורחב היקף.

בימים האחרונים הוגש נגדו כתב אישום חמור בבית משפט השלום בקרית שמונה, בליווי בקשה למעצר עד תום ההליכים. בנוסף, הוגשה בקשה לחלט את רכבו ששימש ככלי הפצה נייד.

במשטרה מדגישים כי המאבק אינו מסתכם בתפיסות נקודתיות: "אנחנו פועלים לסגור את הברזים שמובילים את הסמים אל בני הנוער", נמסר, "מדובר במעגל שמתחיל בסיכון בריאותי ומסתיים לא אחת בהתמכרות, עבריינות ואובדן דרך."

הסמים שנתפסו הוצגו על ידי המשטרה – עדות מוחשית למלחמה יומיומית שמתרחשת כאן, בצפון.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *