שוד באיומי סכין בלב הדר – ותגובה מהירה של המשטרה: נעצר חשוד, בן 37, תושב חיפה

מאבק הרחוב של תחנת חיפה במחוז חוף נמשך בכל הכוח: שוטרי התחנה עצרו בתוך זמן קצר חשוד בשוד אלים מאישה בשכונת הדר, במהלכו נשדדו ממנה מאות שקלים. החשוד נכלא ובית המשפט האריך את מעצרו.

| עודכן: מאי 5, 2025

אילוסטרציה קרדיט משטרת ישראל

תושבי שכונת הדר בחיפה התעוררו הבוקר לבשורה מעודדת: חשוד בשוד באיומי סכין, שהתרחש אמש ברחוב מרכזי בשכונה, נעצר בתוך זמן קצר בפעילות מקצועית ומהירה של שוטרי תחנת חיפה במחוז חוף.

האישה שנשדדה דיווחה כי החשוד – תושב חיפה בן 37 – שלף סכין ושדד ממנה מאות שקלים. כוחות המשטרה הגיעו במהירות, ופתיחה מיידית של חקירה הובילה לאיתור החשוד ולמעצרו. לאחר חקירתו בתחנה – נכלא, ובית המשפט האריך את מעצרו עד ל-6.5.25.

מהמשטרה נמסר: “תחנת חיפה במחוז חוף תמשיך להיאבק בפשיעת הרחוב ובכל ניסיון לפגוע בביטחונו וברכושו של הציבור, בדגש על שכונת הדר בעיר. נעשה הכל כדי למצות את הדין עם העבריינים.”


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *