27.07.2021

יום שלישי

קבב דגים

בסוף שבוע חורפי שכזה אין כמו קבב טוב לחמם את הבטן. הפעם הבאתי לכם מתכון אהוב עלי במיוחד של קבב דגים. השתמשתי בבורי ויצא מצויין. תהנו!

מרכיבים:

בסביבות 30 קציצות 

מכינים את המרכיבים

1.5 ק"ג בורי קצוץ 

1 לימון 

100 גרם פרורי לחם

25 גרם שום כתוש

40 גרם פלפל חריף ללא זרעים

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

1 צרור כוסברה קצוצה

15 גרם כמון

20 גרם מלח כס

5 גרם פלפל שחור

מתחילים להכין:

  1. בתוך כלי ערבוב גדול שמים את כל המרכיבים
  2. מהלימון מגרדים ושמים את הקליפה וסוחטים ומוסיפים את המיץ
  3. מערבבים היטב, מכינים קציצות במשקל 50 גרם
  4. מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 15 דקות 
  5. אופציה* לצרוב על מחבת עם מעט שמן לתת לו את אפקט הקבב והצריבה או להגיש כמו שהוא מהתנור עם צזיקי ועגבניות מגוררת מתובלות בשמן זית מלח פלפל ולימון.

שתפו עכשיו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב twitter

יכול גם לעניין אותך

חדשות היום

"לילה לבן" באתרי התיירות בעמק יזרעאל

מגוון פעילויות לאור ירח מלא ברחבי העמק ב23-24/8/21 המועצה האזורית עמק יזרעאל היא אחת המועצות האזוריות הגדולות בישראל ובה 40 ישובים, הממוקמים במרחב תיירותי עצום

מעקב
הודע על
guest
0 Comments
פידבקים מוטבעים
ראה את כל התגובות