בתום חקירת משטרה הוגשה הבוקר הצהרת תובע נגד תושב חיפה בחשד שגרם למותו של רוכב אופניים חשמליים בקרית ים ונמלט מהמקום
משטרה פתחה בחקירה לפני כשבועיים, עם קבלת דיווח במוקד 100בדבר תאונה בין רכב פרטי לרוכב אופניים בקרית ים.
עפ"י גורמי רפואה, מותו של רוכב האופניים, תושב חיפה בן 44, נקבע במקום.
החשוד, תושב חיפה בן 27, נמלט מהמקום אולם חזר למקום כעבור זמן קצר והסגיר את עצמו לידי המשטרה.
מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת והבוקר, כאמור, בתום חקירה מאומצת שערכו בוחני התנועה של משטרת ישראל, הגישה פרקליטות מחוז חיפה הצהרת תובע נגד החשוד לבית משפט השלום בעיר כאשר בימים הקרובים יוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים.
מוקדם יותר הבוקר משטרת ישראל הגישה כתב אישום נגד קטין תושב קרית מוצקין בחשד שתקף באמצעות מוט ברזל נהג אוטובוס שביקש ממנו לעטות מסיכה על פניו.
המשטרה פתחה בחקירה לפני כשבועיים עם קבלת דיווח בדבר תקיפת נהג אוטובוס סמוך לקרית ים.
מכתב האישום שהוגש לבית משפט השלום בקריות עולה כי החשוד, קטין בן 17 תושב קרית מוצקין, עלה לאוטובוס כשהוא עוטה מסיכה באופן שאינו מכסה את פיו ואפו.
בתוך כך, נהג האוטובוס פנה אל החשוד וביקש ממנו לעטות את המסיכה כנדרש אולם הקטין סירב ונהג האוטובוס עצר את האוטובוס בתחנה הסמוכה וביקש מהקטין לרדת.
בנסיבות אלה, הקטין תקף את נהג האוטובוס בידיו ובאמצעות מוט ברזל וגרם לו לחבלות. בנוסף הקטין, גרם נזק לדלת האוטובוס באופן שניפץ אותה באמצעות המוט.
שוטרי משטרת ישראל שהוזעקו למקום, עצרו את החשוד, קטין בן 17 תושב קרית מוצקין לחקירה בתחנת משטרת זבולון.
מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת והבוקר, כאמור, הגישה נגדו חטיבת התביעות של משטרת ישראל כתב אישום בעבירות של תקיפת עובד ציבור, תקיפה הגורמת חבלה וחבלה במזיד ברכב וכן בקשה למעצרו של החשוד עד תום ההליכים.